Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Köpingebro IF F-96

Följ

F-96

Följ oss för uppdateringar
Följ
Köpingebro IF
Fotboll
F-96
Tabell
Lag M V O F P
1 Köpingebro IF 6 4 0 2 12
2 Södra Sandby IF 1 1 0 0 3
3 IF Limhamn Bunkeflo 2 1 1 0 0 3
4 Janstorps AIF 1 0 0 1 0
5 Lunds Bois 1 0 0 1 0
6 GIF Nike 1 0 0 1 0
7 Skanör Falsterbo IF 1 0 0 1 0

Match

GIF Nike

2 - 5
Lomma IP
24 september 2011
14:00

Köpingebro IF

Referat

Referat: GIF Nike - Köpingebro IF

Dagens match spelades i Lomma (GIF Nike) det var strålande solsken och en temp runt 20-25grader. Knappt att det var så varmt i somras.

Vår trupp bestod i dag av 13 ordinarie spelare och en inlånad 99 Moa P.
Vi pratade om att vara taggade från start och gå in med 100%.

Vi rivstartar med ett par anfall där Emma är lite för het, men tösen gör rätt man måste våga chansa. Men ettan kommer med bra passningspel och en perfekt djupledsboll från Linnea mellan mitt backarna och där kommer heta Emma som hur snyggt som helst skickar in bollen i mål.

Nike är vassa på sina kanter där de försöker komma igenom och slå inlägg, de lyckas ett par gånger men Köpinge är med bättre på deras inlägg och tar hand om bollen och får några snabba kontringar men som sagt Emma är fortfarande lite för het.

Det blir lite missförstånd i försvaret då våra yttermittfältare jobbar för långt hem var gång NIKE anfaller , detta rättas dock till efterhand.

Erica är fullladdad med energi och gör en kanon match, ett tillfälle där Ferngård snabbt tar ett inkast till Linnea som sin tur passar Erica som kommer in i målgården för att ta ett avslut men hon blir hm..omkull vält.

Det bjöds på snygga spelkombinationer idag där bollen åkte på en räls, ett där Erica väljer att passa Sofia som var så nära att göra mål men Målis räddar.

En missil avlossades i matchen, trodde nätet skulle lossna från målet, Emma slår ett inlägg ifrån vänster kanten in mot straffpunkten, där kommer Erica och som sagt hon avlossa en missil....attans vilket skott den tösen har!!!

Innan halvlek kommer Stina av planen då hon blivet sparkad bak på benet och på ett märkligt sätt var där ett stort hål i strumpan!!!

Stuhr jobbar bra som mittback då hon är lugn och bra på läsa motståndarna och är ofta ett steg före och vinner boll.

Halvlek 0-2, in i skuggan för att svalka tjejerna och fylla på med vätska och en banan här och där till spelarna. Det blir en del ändringar inför andra halvlek.
För att ha haft spelövertag i första halvlek så är det NIKE som startar bäst i andra. De trycker på bra och är starka i närkamperna och kommer igenom med några avslut, dock inte farligare än att Nellie är med och gör snygga räddningar (en TV räddning).

Felicia vinkar och vill gå av plan, det visa sig att hon fick känningar i sin fot som hon stukade i förra matchen. Nu fick den äldre Ferngård snabbt tänka till och röra runt i grytan ordentligt. Men tjejerna visar att de fixar förändringar i uppställningen.

Efter att NIKE haft ett litet spelövertag är det åter dax för tigrarna att komma in i matchen. Emma lägger en hörna som går över första vågen och där bak i svallet kommer Jessica som snyggt bredsidar in trean.

Lille Ferngård åker in och ut då hon vill spara sig till Zonlägret i morgon. Moa P byts in istället och på en helt ny possition för henne nämligen som Forward.

Matchen har hårdnat till och det är nu tuffare tag från NIKE, ett liten missbedömning i backlinjen gör att Nike reducerar till 3-1.

Erica och Emma jobbar hårt på mitten och skapar nu en del chanser framåt till kant och anfalls spelarna. En del röriga situationer uppstår men man ger sig inte. Erica laddar och avlossar bössan ett flertal gånger men skotten viner förbi stolpe/ribba.

Vår inlånade F99 Moa P kommer nu att sättas på prov då hon spelade som forward, Moa vinner boll och är på väg mot avslut men precis innan hon ska dra på skott har hon två giganter över sig + att målvakten stormar mot henne men Moa hinner uppfatta detta och får göra sitt premiär mål på 11-manna.

Man kan inte bli annat än imponerad av denna tös, hon har mognaden, lugnet och modet att hålla i bollen. Tråkigt nog landade spelarna över Moas knä så det var en ledsen Moa som fick bäras av planen.

Motståndarna ger inte upp de lyckas reducera till 2-4 otagbart för Nellie. De tuffa tagen håller i sig och Erica är nästa att få känna på detta, först knuff hit och dit och några fula ord haglade över henne och som inte detta räckte blev hon även riven på ryggen. Men Erica klok som en bok så skakar hon av sig och vänder på bladet.

Matchens sista mål står Linnea för och som vanligt har hon gjort en kanon match så det var liksom pricken över i:et för henne att avsluta matchen med ett snyggt mål utifrån.

I dag stod ni upp för varandra det var bra inställning från er samtliga.
Tånan - Stina - Hanna - Moa O och Moa P spelade alla som ytterbackar och ni alla gjorde det bra. Mittbackar var bla Heidi, Linnea, Stuhr och Felicia.

Mittfältare Linnea, Felicia, Stuhr och Emma. Yttermittfältare Jessica, Moa O, Hanna, Sofia, Tånan och Moa P.

Forward Emma, Hanna, Moa P och Heidi som fick spela som forward, Heidi hade några bra chanser att få näta:)

En tuff spännande match,även om Köpinge hade övertaget så kunde man aldrig riktigt slappna av då Nike hela tiden var på hugget.
Vi är en tunn trupp men vad gör det när ni kan spela på olika positioner!!!

Målgörare.
0-1 Emma A assist Linnea
0-2 Erica assist Emma A
0-3 Jessica assist Emma A
1-4 Moa P assist ?
1-5 Linnea assist Emma A




Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Emma Andersson 1 1 3 0 0 4
Linnea Andersson 1 1 1 0 0 2
Erica Ekelund 1 1 0 0 0 1
Jessan Nilsson 1 1 0 0 0 1
Antonia Hammer 1 0 0 0 0 0
Emma Stuhr 1 0 0 0 0 0
Felicia Petersson 1 0 0 0 0 0
Hanna Ferngård 1 0 0 0 0 0
Heidi Johansson 1 0 0 0 0 0
Moa Olsson 1 0 0 0 0 0
Sofia Falanius 1 0 0 0 0 0
Stina Andersson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Nellie Jönsson 1 0 0 10 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng